Køkkenmontering- og renovering

Montering og renovering af køkken i Søborg, Gladsaxe, Gentofte & København

  Tømrerarbejde af høj kvalitet

  Altid fokus på service og dialog

  Mere end 10 års erfaring

Skal du have monteret et nyt køkken?

Hvis du har købt et nyt køkken eller skal til at købe et nyt, er det en god idé at få monteret det professionelt. Vi har mange års erfaring med nybyg og ombyg af køkkener og kan med stor præcision monterer køkkenelementer i alle størrelser og typer.

Det kan vi eksempelvis:

  • Skifte køkkenelementer ud
  • Tilskære og montere bordplader
  • Rive dit gamle køkken ned
  • Udvide køkkenet ved at rive vægge ned
  • Reparere gulve og lofter
  • Specialbygge køkkenborde, elementer m.m.

Få et uforpligtende tilbud på renovering, montering og nybyg af køkken i Søborg, København og omegn. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 22 47 97 02.

Renovering af dit eksisterende køkken

Det er ikke altid nødvendigt at skifte hele  køkkenet ud og investere i helt nye elementer. Ofte kan det godt betale sig at modernisere de nuværende elementer og eventuelt kun fjerne nogle enkelte dele. Det kan eksempelvis gøres ved at fjerne gamle overskabe og erstatte med hylder for at skabe mere lys.

Det kan også være at du skal have omarrangeret køkkenrummet, her kan vi eksempelvis være til hjælp med idéer til indretning og udførsel af nedrivning og opbygning af vægge lofter og gulve. Mulighederne er mange, og vi har erfaring med alle typer af køkkenrenovering- og montering.

Kvalitet og holdbarhed i fokus

Når vi renoverer eller monterer et køkken, prioriterer vi holdbarhed slidstyrke. Det gør vi ved at anbefale stærke og rengøringsvenlige materialer og løsninger, der kan vække glæde i mange år.

Det er en nødvendighed at foretage de rigtige valg, da køkkenet er et af de rum i boligen, der modtager størst slitage. Som erfarne tømrere/snedkere har vi den nødvendige viden og ekspertise til at give dig et godt køkken, der holder længe.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.