Om os

Høyen Ejendomsservice er dit lokale tømrer- & snedkerfirma i Søborg og omegn

  Tømrerarbejde af høj kvalitet

  Altid fokus på service og dialog

  Mere end 10 års erfaring

Få professionel hjælp til dit byggeprojekt

Høyen Ejendomsservice ønsker at være din byggepartner igennem dit byggeprojekt. Vi finder altid kvalitetsløsningerne til konkurrencedygtige priser.
Fællesnævnere er, at vi griber alle opgaver an med stor effektivitet, entusiasme og professionalisme.

Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri og garantiordningen Byg Garanti. Det betyder at du som kunde med tryghed kan tilknytte os til at udføre dit byggeprojekt. Som medlem af fagorganisationen og garantiordningen lever vi op til en høj standard i forhold til faglighed, kvalitet og sikkerhed på byggepladsen. Du kan læse mere om Byg Garanti og erstatning her.

Erfaring og kvalitet

Høyen Ejendomsservice bygger på mere end 10 års erfaring med byggeprojekter af enhver art. Dette gør at vi kan udføre de fleste opgaver med ekspertise ud fra en praktisk og teoretisk viden, om hvilke løsninger der bedst egner til dine ønsker og behov.

Vi går op i at levere et produkt, der tager udgangspunkt i din hverdag og giver dig tryghed for, at det holder i mange år. 

Find os på Facebook

Du kan finde os på Facebook og følge med i vores arbejde, eller give os en anmeldelse. Vi værdsætter dialog og kontakt med nuværende, tidligere og kommende kunder. Se vore profil og giv os et "like" her.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.