Nyt tag - Tagreparation 

Professionelt tagarbejde i Søborg, Gentofte, København og omegn

  Tømrerarbejde af høj kvalitet

  Altid fokus på service og dialog

  Mere end 10 års erfaring

Har du brug for tagreparation eller et nyt tag?

Hvis taget på din bolig er blevet utæt eller slidt, kan Høyen Ejendomsservice  udføre alle typer tagarbejde. Vi har i mange år hjulpet private og erhverv med nybyg og reparation af tagkonstruktioner. 

Vi udfører:

  • Nyt tag i tegl, skifer, stål m.m.
  • Reparation og renovering af alle tagtyper
  • Tagtjek
  • Ny kvist
  • Ny etage

Tagrenovering som entreprise for private, boligforeninger og erhverv

Vi kan håndtere tagarbejde i alle størrelser for alle typer af kunder. Ofte giver det mening at kombinerer flere opgaver i et såkaldt entreprise, hvor et firma står for koordinering og kontakt. Det har vi god erfaring med. Vi kan således varetage tagentrepriser for private boligejere såvel som boligforeninger, der skal have foretaget et større renoveringsprojekt.

Kvalitet og dialog er i fokus

Vi sætter en ære i at levere et stykke håndværk af høj faglig kvalitet, uanset opgavens størrelse. Vi lægger vægt på holdbare løsninger af materialer i god kvalitet, der holder i mange år og opfylder kundens ønsker og behov. Det opnår vi ved brug af grundig dialog og godt samarbejde. Sammen finder vi med kunden ud af, hvilken løsning der passer bedst.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Har du brug for et nyt tag, eller en renovering af det eksisterende, kan du kontakte os via kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefon 22 47 97 02.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.